31/7/21

Instal·lació fotovoltaica a un domicili de Sant Sadurní d'Anoia

Instal·lació domèstica de producció d'energia elèctrica amb plafons solars fotovoltaics en un domicili de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). A les imatges podeu veure la bateria de liti que recull la producció elèctrica per al posterior consum amb una potència de 15 KW. 

Les bateries emmagatzemen la producció elèctrica del camp solar per al seu posterior consum a demanda de les necessitats del domicili. Aquestes bateries tenen una major vida útil i permeten escalar la instal·lació sense haver d'ampliar el nombre de bateries per compensar pèrdues de capacitat de les bateries quan aquestes es descarreguen.



També us mostrem la instal·lació del inversor de 6Kw. La funció de l'inversor en una instal·lació de generació d'energia solar amb plaques fotovoltaiques és tranformar el corrent continu que es genera a les plaques amb corrent altern que és el que consumeixen els aparells elèctrics a les cases. La potència de l'inversor correspon a la potència nominal del sistema solar fotovoltaic, en aquest cas 6 KW.




No hay comentarios:

Publicar un comentario